Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Ο ...Μαυρίας στέλνει στο σκαμνί τον ΟΦΗ:Κίνδυνος τιμωρίας!

Ο ...Μαυρίας στέλνει στο σκαμνί τον ΟΦΗ:Κίνδυνος τιμωρίας!
Ο ΟΦΗ πήρε το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό , ωστόσο ο κίνδυνος τιμωρίας είναι ορατός με βάση τις αναφορές του διαιτητή Τριτσώνη στο φύλλο αγώνα. Είναι βέβαιο ότι ο ΟΦΗ θα καθίσει στο εδώλειο του αθλητικού δικαστή και όλα τα...ενδεχόμενα είναι πιθανά. Ισως περισσότερο
ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο, κυρίως για την στιγμή της διακοπής του αγώνα στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης.
 Το περιστατικό με το επεισόδιο φιλάθλου της θύρας 2 με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναικού Μαυρία στο 44’ είναι το επίμαχο σημείο και αυτό που βάζει σε μεγαλύτερο κίνδυνο την κρητική ομάδα. Ο παίκτης του Παναθηναικού επικαλείται ότι κάποιος φίλαθλος τον χτύπησε στο κεφάλι, ωστόσο απο την τηλεοπτική μετάδοση δεν φαίνεται καθαρά ότι συνέβη κάτι τέτοιο.

 Πάντως ο διαιτητής Τριτσώνης αναφέρει για το γεγονός ότι  «στο 45ο λεπτό ένας φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδας χτύπησε ελαφριά στο κεφάλι τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Χάρη Μαυρία, ο οποίος βρέθηκε κοντά στα κιγκλιδώματα. Έγινε διακοπή και συστάσεις από τα μεγάφωνα, ενώ ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν τραυματίστηκε».
Η έκταση που έχει δώσει ο Παναθηναικός στο θέμα και οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή, ίσως δημιουργήσουν πρόβλημα στην κρητική ομάδα. Ενώ θα πρέπει οπωσδήποτε να καυτηριαστεί η κίνηση του οπαδού, που με την ενέργεια του αυτή βάζει σε περιπέτειες τον ΟΦΗ.
 Στο φύλλο αγώνα γίνονται ακόμη αναφορές για την κροτίδα που «έσκασε» στην καταπακτή όταν οι παίκτες του Παναθηναικού επέστρεφαν απο την προθέρμανση στα αποδυτήρια.
 Ενώ γίνεται ακόμη λόγος για τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί του ΟΦΗ και τα υβριστικά συνθήματα.
Ο ΟΦΗ φέτος έχει «καθαρό ποινικό μητρώο» καθώς σε αντίθεση με άλλα χρόνια, έπρεπε να περάσουν οι πρώτες 8 αγωνιστικές, για να κληθεί σε απολογία. Ισως η καλή εικόνα που έχει δείξει μέχρι τώρα μετρήσει, ωστόσο στον ΟΦΗ θα πρέπει να επιταχύνουν και να ετοιμάσουν την υπερασπιστική τους γραμμή, για να την «γλυτώσουν» όσο τον δυνατόν πιο «απαλά».
Στα αγωνιστικά ο ΟΦΗ θα δώσει το μεσημέρι (3μμ) φιλικό παιχνίδι με τον Γιούχτα, για τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν όλο το 90λεπτο στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό. Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Μονιάκης και το τεχνικό επιτελείο θα αποφασίσει σε ποιό παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή του. Ισως στο επόμενο με τον Ολυμπιακό, καθώς είναι ετοιμοπόλεμος ο Βάντο, για να τον αντικαταστήσει.


cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου