Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Σε πρώτο πλάνο η Ηρακλειώτικη οικογένεια!

Σε πρώτο πλάνο η Ηρακλειώτικη οικογένεια!
Σε καλό δρόμο βρίσκεται το έργο επέκτασης του Βρεφονηπιακού σταθμού Ολοκληρωμένης Φροντίδας «MHTEΡΑ» στη Συνοικία του Άγιου Ιωάννη.

Σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης είχε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων κ. Δημήτρη Σπυριδάκη τη προέδρο των Παιδικών Σταθμών κ. Ελένη Κόκορη ,το Διευθυντή και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας και την ομάδα  που έχει αναλάβει την εκπόνηση των μελετών στη διάρκεια της οποίας αφού εξετάστηκαν όλες οι λεπτομέρειες  τελικά επιλέχτηκε  ως καλύτερη λύση η αξιοποίηση της υπάρχουσας υποδομής και η σύνδεσή της με την κατασκευή νέου κτιρίου ώστε με αυτή την επέκταση να δημιουργηθεί ένας ενιαίος σύγχρονος ,βιοκλιματικός Βρεφονηπιακός σταθμός.
«Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου, αποτελούν μια από τις βασικές κοινωνικές δομές του Δήμου μας και στόχος μας είναι να καλύψουμε σε μια τριετία το σύνολο των απαιτήσεων των οικογενειών με υψηλών προδιαγραφών υποδομές»
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 220 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑ ΣΤΟ «ΜΗΤΕΡΑ»
Πρόκειται για ένα ακόμα σημαντικό έργο υποδομής που θα μπορεί να φιλοξενήσει  σε πλήρη ανάπτυξη πάνω από  220 παιδιά,  (50 βρέφη, 160 νήπια και 10 νήπια με αναπηρία)
Ήδη έχουν ολοκληρωθεί περιμετρικά του σταθμού όλα τα έργα διανοίξεων σε μια μεγάλη έκταση 4.009,56 τ.μ  ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής.
Ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός Ολοκληρωμένης Φροντίδας (Β.Σ.Ο.Φ.) θα  διαθέτει άνετους, προσεγμένους χώρους που εγγυώνται την ασφάλεια των παιδιών,νέες  κτιριακές εγκαταστάσεις εμβαδού 1300 τ.μ και βελτίωση των υφιστάμενων που θα  εξυπηρετούν τις διάφορες ανάγκες των παιδιών (χώροι ανάπαυσης, τραπεζαρία, χώροι υγιεινής, άνετος χώρος στον κήπο να παίξουν, γήπεδα κ.λπ).cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου