Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

Βαυαρική «χείρα βοηθείας» σε δοκιμαζόμενες ελληνικές οικογένειες

«Αρωγή στα παιδιά της Ελλάδος» ονομάζεται η πρωτοβουλία του Γερμανο-Ελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου στη Βαυαρία, στο πλαίσιο της οποίας οι ελληνικές πολύτεκνες οικογένειες θα λάβουν βοήθεια ύψους 480.000 ευρώ...

Για τον σκοπό αυτό στις 29 Νοεμβρίου η Βίκυ Λέανδρος και ο κροατικής καταγωγής Μίροσλαβ Νέμετς πραγματοποίησαν συναυλία σε κεντρική αίθουσα του Μονάχου.
Βαυαρικές επιχειρήσεις, οργανισμοί, φορείς και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών αγόρασαν όλα τα εισιτήρια, αφήνοντας έσοδα ύψους 170.000 ευρώ.
Στον τελικό απολογισμό της προσπάθειας του Συνδέσμου και του προέδρου του Σταύρου Κωσταντινίδη προστίθενται η δωρεά 200.000 ευρώ από την φιλανθρωπική οργάνωση STERNSTUNDEN της Βαυαρικής Ραδιοφωνίας και ακόμη 110.000 ευρώ από δωρεές ανώνυμων βαυαρών ιδιωτών.
Το συνολικό ποσό των 480.000 ευρώ θα αποσταλεί από την Μητρόπολη Γερμανίας στην κοινωφελή οργάνωση «Αποστολή» της Εκκλησίας της Ελλάδος, ώστε να τροφοδοτηθούν οικογένειες που έχουν ανάγκη με τροφές κατάλληλες για παιδιά.
«Με το παραπάνω ποσό θα μπορέσουμε να ανακουφίσουμε πάνω από χίλιες οικογένειες για ένα ολόκληρο χρόνο», είπε ο κ. Κωσταντινίδης.
 
 
tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου