Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

Κλίμα Χριστουγέννων στα Χανιά

Στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς μπροστά σε πλήθος κόσμου, δεκάδες παιδάκια και τους γονείς τους ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης έδωσε - τη Δευτέρα 17/12/2012, το βράδυ - το σύνθημα της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Αγάπης και της Ελπίδας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του δήμου εν' όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Την εκδήλωση φωταγώγησης πλαισίωσαν οι μουσικοί  Κώστας Πετράκης, Δήμητρα Κιάσσου και η πενταμελή ορχήστρα τους, σ'  ένα πλούσιο λαϊκό και παραδοσιακό πρόγραμμα.
 «Το μήνυμα, που θέλω να στείλω είναι τα φετινά Χριστούγεννα, να αφήσουμε λίγο πίσω τα προβλήματα της καθημερινότητας και ν' ανταλλάξουμε ευχές ελπίδας και αγάπης για τις άγιες μέρες που έρχονται, ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Χανίων.  
Σ' αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία ο Δήμος μας, πρόσθεσε, θέλοντας να δώσει  χρώμα και ζωντάνια στην καθημερινότητα όλων μας - και πάνω από όλα χαρά στα μικρά παιδιά - έχει προγραμματίσει 132 εκδηλώσεις - όλες δωρεάν - με μουσική, χορό, θέατρο, κινηματογραφικές ταινίες για παιδιά, παραμύθια, κάλαντα, εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, που ελπίζουμε να σας συναρπάσουν και να σας ταξιδέψουν».
 
 
neakriti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου