Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

Εκρηκτικός μηχανισμός μεγάλης ισχύος σε αυτοκίνητο δημοσίου υπαλλήλου στο Ηράκλειο

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή στον Ξηροπόταμο Ηρακλείου από έκρηξη σε φορτηγό - αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 52χρονου στο οποίο είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός μεγάλης ισχύος.

Την έκρηξη ακολούθησε ισχυρό ωστικό κύμα που προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές τόσο στο φορτηγό όσο και σε αυτοκίνητο του 32χρονου γιου του θύματος που ήταν παρκαρισμένο σε κοντινή απόσταση στην οδό Ταϋγέτου, ενώ μικρότερης έκτασης ζημιές προκλήθηκαν και σε ένα σπίτι.

Σύμφωνα με πληφορορίες του Flashnews.gr ο 52χρονος είναι δημόσιος υπάλληλος και εργάζεται στο Τεχνικό Τμήμα της Περιφέρειας ενώ ο 32χρονος γιος του είναι ειδικός φρουρός.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν ποιοί κρύβονται πίσω από το "τυφλό" χτύπημα ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει θετικό αποτέλεσμα.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ο τύπος του εκρηκτικού μηχανισμού που χρησιμοποιήθηκεflashnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου