Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012

Αφιέρωσαν τη ζωή τους στα τροχαία και έπεσαν στο καθήκον

Ο Δημήτρης Βουρβαχάκης και ο Βαγγέλης Κελαράκης αφιέρωσαν τη ζωή τους στην υπηρεσία τους στο ΕΚΑΒ και έπεσαν στο καθήκονΣυγκλονισμένη η κοινωνία της Κρήτης παρακολουθεί την ασύλληπτη τραγωδία στην άσφαλτο που προκάλεσε το θανάσιμο
τραυματισμό δύο ανθρώπων που είχαν αφιερώσει τη ζωή τους στα τροχαία και την πρόληψή τους. Από τα συντρίμμια του ασθενοφόρου που τυλίχθηκε στις φλόγες μετά το μοιραίο τροχαίο ανασύρθηκαν νεκροί ο γιατρός και Διευθυντής του ΕΚΑΒ Κρήτης Δημήτρης Βουρβαχάκης και ο διασώστης και πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στην Κρήτη Βαγγέλης Κελαράκης.
bourbaxakhs
Ο Δημήτρης Βουρβαχάκης κατά τη βράβευσή του από Κινέζο αξιωματούχο για τη βοήθεια επαναπατρισμού Κινέζων υπηκόων από τη Λιβύη.  
Αμφότεροι είχαν αφιερώσει τη ζωή τους στην υπηρεσία και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επέστρεφαν από εκπαιδευτικό σεμινάριο, όταν το καρτέρι θανάτου στην εθνική, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας τους στέρησε τη ζωή. Ο Δημήτρης Βουρβαχάκης εδώ και πολλά χρόνια είχε ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης και πρωταγωνίστησε σε κάθε προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών για την οδική συμπεριφορά. Πάντα στην πρώτη γραμμή, άρτιος επιστήμονας, υπηρετούσε το καθήκον και το ΕΚΑΒ ήταν η δεύτερη οικογένειά του.
kelarakis
Ο Βαγγέλης Κελαράκης, ένας από τους σπουδαιότερους διασώστες του ΕΚΑΒ στην Κρήτη έσβησε και αυτός στο καθήκον. Πάντα πάλευε για καλύτερες συνθήκες λειτουργίας της υπηρεσίας με βασικό γνώμονα πάντοτε την εξυπηρέτηση των πολιτών. Η απώλειά τους είναι τεράστια και για την κοινωνία αλλά και για τη λειτουργία και τις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ.


PRISMANEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου