Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Ζήτησαν εισφορά από τον πεθαμένο γιο του για δεύτερη φορά!

Μια απίστευτη εμπειρία είχε ο κ. Αντώνης Τσιριγωτάκης, πατέρας ενός αδικοχαμένου παλικαριού, ο οποίος κλήθηκε να πληρώσει ξανά στην Εφορία, το ειδοποιητήριο για την εισφορά αλληλεγγύης που όφειλε ο γιος του, ο οποίος έχει πεθάνει εδώ και 16 μήνες!

Όπως δημοσίευσε η εφημερίδα "Αντίλαλος της Μεσαράς" ο κ. Τσιριγωτάκης από τον Πύργο, καλείται να πάει στην Εφορία για να πληρώσει την εισφορά, που του έχει έρθει για δεύτερη χρονιά στα χέρια του, παρά το γεγονός ότι  και πέρυσι είχε ενημερώσει με πόνο ψυχής για την απώλεια του γιου του!
Και όχι μόνο αυτό, αλλά όπως καταγγέλλει ο ίδιος, μέσα από επιστολή την οποία δημοσίευσε, την πρώτη φορά είχε έρθει αντιμέτωπος με την κάκιστη συμπεριφορά του υπαλλήλου. "Ο Έφορας με αντιμετώπισε με ψυχρότητα και μάλιστα, όταν με είδε συγκινημένο, σηκώθηκε από την καρέκλα του και με έβγαλε από το γραφείο του, λέγοντας ότι δεν μπορεί να ακούει μακάβριες συζητήσεις. Έτσι με αντιμετώπισαν σε μια δημόσια υπηρεσία, όπου βέβαια πλήρωσα την εισφορά", τονίζει αγανακτισμένος, ενθυμούμενος τα όσα έγιναν πέρυσι.
Αυτό είναι το κράτος Πρόνοιας. Συμεπριφέρεται σε έναν χαροκαμμένο πατέρα με αυτό τον τρόπο, κάνοντας τον να σκέφτεται πως θα πάει ξανά σε δημόσια υπηρεσία, φοβούμενος τι θα αντιμετωπίσει


creteplus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου