Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

NEMECIC TEAM:Το ΜΜΑ ήρθε στο Ηράκλειο!

Το άθλημα που σε Ευρώπη,Ασία και Αμερική λατρεύεται σαν θρησκεία είναι πλέον στην πόλη μας και μας περιμένει να το ανακαλύψουμε!
Χαρακτηριστικό των μεικτών πολεμικών τεχνών(ΜΜΑ) είναι ότι, όπως λέει και η ονομασία τους, περιλαμβάνουν τεχνικές τόσο από

τα πυγμαχικά συστήματα, όσο και από τα παλαιστικά. Οι αθλητές μπορούν να προέρχονται από οποιοδήποτε στιλ και οι τεχνικές τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν, περιορίζονται μόνο από τους κανονισμούς της εκάστοτε διοργάνωσης.

Ο Νίκος Τσιχλής εδώ και μερικούς μήνες διατηρεί την πρώτη σχολή στο Ηράκλειο με το καθαρό ΜΜΑ.Παρόλο που στην Ελλάδα οι μεικτές πολεμικές τέχνες βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο η NEMECIC TEAM διδάσκει το καθαρό MMA αυτό μου το κάνει τόσο ξεχωριστό άθλημα(και το πιο πλήρες από τεχνικές) στον υπόλοιπο κόσμο.Φυσικά όσοι αγωνίζονται στο ΜΜΑ δε μπορούν παρα να είναι υπερ-αθλητές γιατί απαιτεί τέλεια φυσική κατάσταση,δύναμη,ευλυγισία,έκρηξη και να γνωρίζουν εκατοντάδες τεχνικές.Άρα είναι και η καλύτερη γυμναστική...

Προφίλ Δασκάλου
O εκπαιδευτής του συλλόγου είναι ο Νίκος Τσιχλής. Ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες από το 1987 και από το 2006 ξεκίνησε να διδάσκει μετά από την καταλυτική προτροπή του τότε δασκάλου του Θανάση Βουλγαρίδη. Έχει ασχοληθεί με το άθλημα της πυγμαχίας, το κικ μπόξινγκ, τάι μπόξινγκ, ελευθέρα και ελληνορωμαϊκή πάλη, ζίου ζίτσου, παγκράτιο και μεικτές πολεμικές τέχνες(ΜΜΑ). Η βασική εκπαίδευση του στο MMA και το κίκ μποξινγκ έγινε στη Σκωτία το 1999 και στην Ολλανδία στα VOS GYM το 2000-2001. Έχοντας συμμετάσχει σε πολυάριθμους αγώνες (Ελλάδα και εξωτερικό) και μετά από την εμπειρία του σε διάφορα σεμινάρια σχετικά με τις πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά αθλήματα, κατέληξε στο να αφοσιωθεί στις μεικτές πολεμικές τέχνες(ΜΜΑ) θεωρώντας το πληρέστερο σύστημα από πλευράς εύρους ρεπερτορίου και πρακτικής εφαρμογής.

Διεύθυνση: 62 Μαρτύρων 101( Καμίνια), Ηράκλειο:
Κινητό: 6988854846, 6948583780
E-mail: damien.x.18@hotmail.com


Πάρτε μία γεύση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου