Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012

Χανιά: Ουκρανέζα "σέρβιρε" ποτά και sex

"Πλάσαραν" αλλοδαπές, σε αστυνομικούς που εμφανίστηκαν ως πελάτες σε μπαρ, και κατέληξαν με χειροπέδες.

Η φήμη συγκεκριμένου νυχτερινού καταστήματος στον Πλατανιά Χανίων, για τις "έξτρα υπηρεσίες" που μπορούσε να προσφέρει, δεν άργησαν να φτάσουν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων που αποφάσισαν τα ξημερώματα να πιούν ένα ποτό στο αμαρτωλό μπαρ.
Οι "κράχτες" του μαγαζιού, δυο καλλίγραμμες κοπέλες από τη Νιγηρία και την Αλβανία, έπεσαν αυτομάτως στην παγίδα καθώς προσέγγισαν τους αστυνομικούς που προσποιήθηκαν τους πελάτες και τους πρότειναν ερωτική συνεύρεση, αφού πρώτα πλήρωναν συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.

Οι κοπέλες, όπως και ο 35χρονος Έλληνας που είχε "αφήσει στο πόδι της" ως υπεύθυνο στο κατάστημα η 46χρονη Ουκρανέζα ιδιοκτήτρια κατέληξαν στα κρατητήρια. Η ίδια αναζητείται κατηγορούμενη για  μαστροπεία αλλά και φοροδιαφυγή

Όπως διαπιστώθηκε δεν είχαν εκδοθεί οι από το νόμο απαιτούμενες αποδείξεις λιανικής πώλησης σε πελάτες που κατανάλωναν ποτά στο κατάστημα.

Στη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στο ταμείο του καταστήματος το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα.
 
 
neakriti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου