Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2013

Αλλαγές σε αντιδημάρχους και προέδρους στο Δήμου Γόρτυνας

Αλλαγή σκυτάλης σε θέσεις αντιδημάρχων, στην Προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Γόρτυνας, έφερε το 2013. Συγκεκριμένα νέος αντιδήμαρχος στην Δημοτική Ενότητα Αγίας Βαρβάρας ανέλαβε ο Μανώλης Δρετάκης, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Γαρεφαλάκη, ενώ στην Δημοτική Ενότητα Γόρτυνας, την θέση του Κώστα Τσικνάκη κατέλαβε ο Νίκος Κοκκινάκης.

Αντίθετα στις θέσεις τους παρέμειναν οι Αντώνης Πρινιανάκης και Γιώργος Μανουράς στις Δ.Ε. Ρούβα και Κόφινα, αντίστοιχα, όπως κι ο Σταύρος Ξυλούρης που συνεχίζει να έχει την ευθύνη του συνολικού συντονισμού του Δήμου Γόρτυνας. Παράλληλα υπήρξε και αλλαγή στην Προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς αποχώρησε ο Ανδρέας Καραπαναγιώτης και καθήκοντα ανέλαβε ο γιατρός, Γιώργος Παρανυχιανάκης.

Τέλος άρωμα γυναίκας έχει πλέον η ηγεσία της Κοινωφελούς Επιχείρησης, με την Κλεονίκη Ηλιάκη να παίρνει την σκυτάλη από τον Στέλιο Μπομποδάκη. Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Νίκος Σχοιναράκης, αφού ευχαρίστησε όλα τα απερχόμενα στελέχη της Δημοτικής Αρχής για την αναμφισβήτητη και σημαντική προσφορά τους, εν συνεχεία ευχήθηκε στους αντικαταστάτες τους να έχουν δύναμη, κουράγιο και όρεξη προκειμένου να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο, για το καλό και την πρόοδο της περιοχής και των δημοτών.
Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου