Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013

Σκηνές απίστευτης βίας στο μετρό του Λονδίνου!

Σκηνές απίστευτης βίας στο μετρό του Λονδίνου
Βίντεο με την επίθεση νεαρού σε γυναίκα αφού τον αποκάλεσε «βρωμιάρη Νιγηριανό»  

Σοκ προκαλούν οι εικόνες βίας –τόσο λεκτικής, όσο και σωματικής- που κατέγραψε ένας επιβάτης μέσα σε συρμό του μετρό, στο Λονδίνο.

Ο τίτλος του βίντεο που ανέβηκε στο YouTube, έχει τον τίτλο «Ρατσίστρια σε τραίνο του Λονδίνου παίρνει αυτό που της αξίζει». Αρχικά, βλέπουμε την λεκτική διαμάχη μιας γυναίκας με ένα νεαρό μιγά. Όπως φαίνεται ο διαπληκτισμός ξεκίνησε όταν ο νεαρός της πατήσει το πόδι.

Σύντομα, αρχίζουν τα «γαλλικά» με το νεαρό να την κατηγορεί για ρατσισμό και αυτή να τον αποκαλεί «βρωμιάρη Νιγηριανό».

Η ανταλλαγή βρισιών δεν αργεί να καταλήξει σε σωματική βία, με το νεαρό να επιτίθεται στη γυναίκα, αφού την έχει κατηγορήσει ότι του επιτέθηκε με μπουκάλι. Ας σημειωθεί ότι η εικόνα του βίντεο δεν είναι καλή και κατά διαστήματα, δεν φαίνεται τι ακριβώς συμβαίνει.

Οι υπόλοιποι επιβάτες σπεύδουν να τους χωρίσουν, ενώ ο οδηγός του συρμού ρωτάει μέσω της ενδοεπικοινωνίας τι συμβαίνει. Το βίντεο τελειώνει εκεί.

Οι αστυνομικές Αρχές, πιστεύουν ότι το βίντεο τραβήχτηκε την Τρίτη για να ανέβει στο YouTube μια μέρα αργότερα.

«Υπήρξε μια υβριστική συμπεριφορά της γυναίκας προς τον άντρα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τη βίαιη απάντηση», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ασφάλειας στο σιδηρόδρομο.

Ο ίδιος ζήτησε από τους πρωταγωνιστές να εμφανιστούν ώστε να παρουσιάσουν τα όσα συνέβησαν. Ανάλογη έκκληση κάνει και προς τους επιβάτες προκειμένου να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε.

Δείτε το βίντεο…

NEWSBEAST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου