Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013

Πυρπόλησαν τα σπίτια του Μπόμπολα στα Σφακιά

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν δύο οικίες που ανήκουν στον επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα στο Ασφένδου Σφακίων καθώς και το σπίτι του Αντιδημάρχου Σφακίων Μανούσου Χιωτάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr πρόκειται για εμπρησμό καθώς στους τοίχους οι δράσεις έγραψαν και την λέξη «Γερμανοπροδότη».
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες το βράδυ, ενώ στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, αλλά και τα τρία σπίτια υπέστησαν πολύ μεγάλες καταστροφές.

Στο σημείο μετέβη ο Δήμαρχος Σφακίων κ.Παύλος Πολάκης ο οποίος εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για αυτή την ενέργεια, ενώ την προσνάκριση διενεργεί το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων.

Να σημειωθεί πως συχνά ο γνωστός επιχειρηματίας ή μέλη της οικογένειάς του διέμεναν στις συγκεκριμένες παλαιές οικίες τις οποίες μάλιστα είχε αναπαλαιώσει μαζί με την εκκλησία του χωριού Ασφένδου.

Μάλιστα στο Αφένδου Σφακίων, ο γνωστός εκδότης και επιχειρηματίας τον Σεπτέμβριο του 2011 βάφτισε την κόρη του Γεωργιάννα, από το γάμο του με την Ειρήνη Μανουσάκη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου