Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013

Στη δικαιοσύνη για την άγρια συμπλοκή στο Ρέθυμνο

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθούν οι οχτώ ταραξίες που με τις πράξεις τους σήκωσαν στο πόδι τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς την περιοχή του Πλατανιά στο Ρέθυμνο. Οι οχτώ άνδρες, τέσσερις Αλβανοί και τέσσερις Σύριοι, πρωταγωνίστησαν σε καυγά που εξελίχθηκε σε άγρια συμπλοκή.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, οι τέσσερις Σύριοι και οι άλλοι τέσσερεις Αλβανοί διασκέδαζαν σε μπαρ του Πλατανιά, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο οι δύο παρέες διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους μέσα στο κατάστημα.

Πολύ γρήγορα τα αίματα άναψαν για τα καλά, καθώς μέλη από τη μία παρέα φέρεται να χτύπησαν μέλη της άλλης παρέας με σπασμένα μπουκάλια.

Η τρικούβερτη φασαρία που ξεκίνησε μέσα στο κατάστημα μεταφέρθηκε και έξω από αυτό, μέχρι που κάποια στιγμή τα πνεύματα ηρέμησαν.

Δυστυχώς όμως, η ηρεμία διήρκησε λίγα μόλις λεπτά αφού και πάλι η φωτιά φούντωσε, με αποτέλεσμα αυτή τη φορά οι δύο παρέες να πιαστούν στα χέρια και πάνω στον καβγά τους κατάφεραν και έσπασαν και τη τζαμαρία του καταστήματος.

Αλβανοί και Σύριοι κρατώντας σπασμένα γυαλιά στα χέρια τους χτυπούσαν ο ένας τον άλλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι οκτώ.

Κάτοικοι της περιοχής που είχαν αναστατωθεί από τη φασαρία, αλλά και πελάτες του μπαρ ειδοποίησαν την αστυνομία, που έφτασε σε χρόνο ρεκόρ και συνοδεία της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και οι οκτώ ταραξίες, οι οποίοι είχαν τραυματιστεί σε διάφορα σημεία του σώματός τους, αλλά και στο πρόσωπο.

Ωστόσο, μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης, όπου πέρασαν την πρώτη ημέρα του 2013 και σήμερα θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, καθώς κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους στην συμπλοκή, ενώ όπως προκύπτει από την προανάκριση, κάποιοι από αυτούς βρίσκονταν παράνομα στη χώρα μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου