Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

Η κρητική κοινωνία τα βάζει με τους διεφθαρμένους πολιτικούς

Η κρητική κοινωνία τα βάζει με τους διεφθαρμένους πολιτικούς
Με τους διεφθαρμένους πολιτικούς και το καθεστώς της ατιμωρισίας τα βάζει μια ομάδα Κρητικών που συλλέγει υπογραφές οργής και διαμαρτυρίας σε μια προσπάθεια να αφυπνίσει την τοπικη κοινωνία του νησιού αλλά και ολόκληρη τη χώρα.
Με σύνθημα Κρητική κοινωνία και αγορά κατά της διαφθοράς και της ατιμωρισίας των πολιτικών η πρωτοβουλία αυτή με ανακοίνωσή της κάνει γνωστές τις προθέσεις της. Όπως τονίζεται κεντρική απαίτηση είναι να ανοίξουν όλες οι υποθέσεις μαύρου χρήματος και να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι. Παράλληλα επισημαίνεται οτι αντιπροσωπία της κίνησης θα καταθέσει στην δικαιοσύνη τόσο το υπογεγραμμένο αίτημα όσο και κάποια ντοκουμέντα για τη διαφθορά.Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:Με αφορμή τα απανωτά μέτρα εναντίον του λαού και τη μη συμμετοχής σε αυτά των βουλευτών, υπαλλήλων της βουλής και άλλων που κατέχουν τεράστιους μισθούς, αποφασίσαμε όλοι οι Κρητικοί πολίτες να διαμαρτυρηθούμε για την άνιση μεταχείριση μας που έχει σκοπό την καταστροφή της οικονομίας μας, την εξόντωση της αγοράς και των οικογενειών μας. Με διαμαρτυρία στους ανώτατους δικαστές, ζητάμε δίκαιη ισονομία των πολιτών και να βρεθεί το παράνομο χρήμα που κατάκλεψαν εδώ και 25 χρόνια περίπου διάφοροι υπουργοί, βουλευτές και όσοι ήταν γύρω απο αυτούς.

Επιβάλλεται εδώ και τώρα να ανοίξουν όλες οι υποθέσεις μαύρου χρήματος και να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι σε αυτές. Η Ελλάδα βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο οικονομικής και κοινωνικής κατάρρευσης που χωρις αμφιβολία τα χειρότερα και τα πιο επώδυνα μέτρα δεν έχουν έρθει ακόμα.

Σε κάθε γωνιά της Κρήτης συγκεντρώνουμε υπογραφές διαμαρτυρόμενοι για όλα αυτά και μαζί με ορισμένα ντοκουμέντα για τη διαφθορά, θα ανέβουμε στην Αθήνα μια αντιπροσωπία των Κρητικών πολιτών για να παραδοθούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Δε θέλουμε κομματική υποστήριξη. Τα χρήματα του ελληνικού λαού θέλουμε και τα θέλουμε πίσω γρήγορα.prismanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου