Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

Σάλος στην ποδοσφαιρική Κρήτη με τις απειλές προς διαιτητή από μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Χανίων!

Μάλιστα, ο κύριος Μαρακάκης – σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο φ.α. – απείλησε ότι θα“τελειώσει από την διαιτησία” τον Παπαδόπουλο με τους βοηθούς του (Βυζιργιαννάκη, Τωβίλ) ενώ τους αποκάλεσε “σκατόπαιδα”!
Ο Ρεθυμνιώτης διαιτητής αναφέρει χαρακτηριστικά στο φύλλο αγώνα: “Ο κύριος Μαρακάκης Ιωάννης χωρίς να έχει άδεια παραμονής στον αγωνιστικό χώρο μας είπε ότι αν δεν ακυρώσετε σκατόπαιδα θα σας τελειώσω από την διαιτησία”.

Το athleticradio.gr επικοινώνησε με τον επικεφαλή της Ε.Δ. της ΕΠΣ Ρεθύμνου Κυριάκο Δελήμπαση που δήλωσε ενήμερος του περιστατικού ενώ σε επικοινωνία που είχε με τονΠαπαδόπουλο, ο τελευταίος του επιβεβαίωσε την φραστική επίθεση που δέχτηκε.

Μιλώντας με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργο Βούρβαχη, τόνισε ότι έχει ενημερωθεί για όσα έγιναν στο γήπεδο του Κισσαμικού και μιλώντας στο athleticradio.gr εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για το περιστατικό τονίζοντας ότι: “Το καταδικάζω απερίφραστα και δεν συνάδει με την ιδιότητα του. Κανένας δεν του έχει δώσει το δικαίωμα να πράττει κατ’ αυτόν τον τρόπο. Εγώ και το Δ.Σ. της ΕΠΣ Χανίων το καταδικάζουμε απερίφραστα. Τέτοιες ενέργειες και τέτοια λόγια δεν συνάδουν με την ΕΠΣ Χανίων. Περιμένω να ακούσω τον ίδιο για το τι θα μου πει και στην συνέχεια θα πάρω τις ανάλογες αποφάσεις”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου