Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

Ελεύθεροι με όρους οι δύο αστυνομικοί- Σε σοβαρή κατάσταση οι δύο τραυματίες

Ελεύθεροι αφέθηκαν, με περιοριστικούς όρους, οι δύο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, στους οποίους ο Εισαγγελέας είχε ασκήσει δίωξη για βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια για το τροχαίο που προκλήθηκε μετά από καταδίωξη το βράδυ της Τετάρτης, στην παραλιακή του Ηρακλείου με θύματα δύο νεαρούς δικυκλιστές ηλικίας 16 και 19 ετών.

Στους δυο αστυνομικούς απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα και επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ για τον καθένα. Στο μεταξύ σοβαρή εξακολουθεί να περιμένει η κατάσταση των δύο νεαρών τραυματιών που νοσηλεύονται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση. Οι θεράποντες γιατροί τους δεν διακινδυνεύουν προς το παρόν καμία πρόβλεψη ώσπου να κλείσει και το τρίτο 24ωρο από τον τραυματισμό τους.

Όπως είναι γνωστό οι δύο νέοι τραυματίστηκαν σε τροχαίο που έγινε το βράδυ της Τετάρτης μετά από καταδίωξη από αστυνομικούς των δύο νεαρών, ηλικίας 16 και 19 χρόνων, που επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα . Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στους νεαρούς στην Πλατεία Ελευθερίας να σταματήσουν για έλεγχο. Αυτοί δε σταμάτησαν και τότε οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έγινε το τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου κοντά στο Παγκρήτιο. Οι δύο νεαροί νοσηλεύονται ο 19χρονος ση ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ και ο 16χρονος στη ΜΕΘ Παίδων.


ekriktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου