Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Ηρακλειώτης βρήκε 15 σφαίρες - μήνυμα στην αυλή του σπιτιού του!

Σοκ για έναν Ηρακλειώτη ο οποίος ξύπνησε σήμερα το πρωί και κατεβαίνοντας από το διαμέρισμα που μένει στην περιοχή της Θερίσσου, βρήκε 15 σφαίρες 32 χιλιοστών! Για μήνυμα από συγκεκριμένο αποστολέα κάνει λόγο το θύμα!
"Όπως κάθε πρωί, έτσι και σήμερα, κατέβηκα στις 8 για να ξεκλειδωσω τις εξωτερικές πόρτες του σπιτιού μου. Τότε ήταν που αντίκρισα τις 15 σφαίρες. Το σοκ ήταν μεγάλο", δηλώνει στο CretePlus.gr ο Δ.Μ.

Το θύμα της τρομοκρατικής αυτής ενέργειας, κάλεσε την Αστυνομία, με τους άνδρες της Ασφάλειας να φτάνουν στο σημείο, λίγη ώρα αργότερα, για να ερευνήσουν το συμβάν και το χώρο.

Μια έρευνα, η οποία όμως δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα, μιας και δεν βρέθηκε κάποιο άλλο στοιχείο, πέρα φυσικά από τις σφαίρες.

Ο Ηρακλειώτης που δέχτηκε την επίθεση, έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία, λέγοντας ότι για το περιστατικό, υποψιάζεται κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο έχει διαφορές μαζί του.

Σημειώνεται ότι πέρυσι τέτοια εποχή, άγνωστοι δράστες είχαν κλέψει τη μηχανή του συγκεκριμένου πολίτη, ο οποίος αναπόφευκτα τώρα συνδέει - όπως επισημαίνει - τα δύο γεγονότα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου