Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

250.000 ευρώ κι ένα υπηρεσιακό περίστροφο η λεία ληστών στο Καστέλι Κισάμου

Mε λεία 250.000 ευρώ και το υπηρεσιακό περίστροφο αστυνομικού έφυγαν σήμερα το πρωί δύο άνδρες με καλάσνικοφ που έκαναν ληστεία στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο Καστέλι Κισάμου. Η παρουσία του αστυνομικού που βρισκόταν στο χώρο για την χρηματαποστολή που έφθασε στο Ταμιευτήριο με ημιφορτηγάκι που μετέφερε τα 250.000 ευρώ δεν στάθηκε αρκετή. Οι τρεις άνδρες που κρύβονταν σε στενό πίσω από το κτίριο του Ταμιευτηρίου εμφανίστηκαν με τα όπλα και ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και τον αστυνομικό πήραν τα χρήματα και το όπλο του αστυνομικού επιβιβάστηκαν σε ΙΧ και τράπηκαν σε φυγή. Τα χρήματα προορίζονταν για πληρωμές συντάξεων. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται: » Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα το πρωί διέπραξαν ένοπλη ληστεία, σε βάρος δυο υπαλλήλων που εκτελούσαν χρηματαποστολή στο Σε Καστέλι Κισάμου Χανίων.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες, από τους οποίους ο ένας είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και έφερε αυτόματο πολεμικό όπλο και ο άλλος είχε εν μέρει καλλυμένα χαρακτηριστικά και έφερε πιστόλι, ακινητοποίησαν αρχικά ένστολο αστυνομικό, ο οποίος επιτηρούσε πεζός την μεταφορά των χρημάτων και του αφαίρεσαν το όπλο του.

Στη συνέχεια, οι δράστες αφαίρεσαν από τους δυο (2) ταχυδρομικούς υπάλληλους, σάκο με μεγάλο χρηματικό ποσό, που μετέφεραν πεζοί από υποκατάστημα τραπεζικού καταστήματος σε παρακείμενο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ.

Οι δράστες αρχικά τράπηκαν σε φυγή πεζοί, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο αγνώστου τύπου. Στο σημείο της ληστείας βρέθηκε κλεμμένο όχημα που έφερε κλεμμένες πινακίδες.

Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων».


ekriktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου