Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013

Τέλος στην εσωκομματική ασυλία: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ

Ξεχείλισε το ποτήρι με τη λαλίστατη και προκλητική συνάμα, κόρη του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του ΣΥΝ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Το γεγονός οτι η ίδια εμφανίζεται ως τιμητής των πάντων ενώ είναι… ανοικτή σε κάποια θέματα, εξόργισε και το ίδιο της το κόμμα!
Το Τμήμα Γυναικών του ΣΥΡΙΖΑ συνεπέγραψε με τη Γενική Γραμματεία Ισότητας και το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι καταγγελία εναντίον της με την υπόθεση βιασμού 4 τουριστριών. Την καταγγέλλουν ως συνήγορο του βιαστή, για πρωτοφανή αρνησιδικία και κωλυσιεργία της υπεράσπισής του που οδηγεί σε μεγάλη καθυστέρηση της έκδοσης ποινής.

Με την ανακοίνωση σημειώνεται παραβίαση του κώδικα πολιτικής δικονομίας που επιβάλει «εύλογη διάρκεια» του χρόνου εκδίκασης μιας υπόθεσης ως προϋπόθεση για μια δίκαιη δίκη, ενώ δικαιολογεί έως και δύο αναβολές της δίκης.

Η τρίτη αναβολή δόθηκε γιατί η διαδικασία δεν μπορούσε να αρχίσει πριν από την 21η Ιουνίου του 2010 λόγω εκδίκασης άλλης υπόθεσης, αλλά ούτε μετά τις 22 Ιουνίου αφού η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα ήταν απασχολημένη ως συνήγορος πολιτικής αγωγής της οικογένειας Γρηγορόπουλου.
troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου