Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Αλβανοί χτύπησαν Έλληνα και επιτέθηκαν σε δύο νοσηλευτές του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας Έλληνας μετά από έντονο καβγά που είχε με δύο αλλοδαπούς Αλβανικής υπηκοότητας. Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη της Ιεράπετρας τα ξημερώματα της Κυριακής.

Κατά τη διάρκεια του καβγά, οι δύο Αλβανοί χτύπησαν τον Έλληνα, ο οποίος λίγο αργότερα μεταφέρθηκε με τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.
Και ενώ το θύμα βρισκόταν για εξετάσεις στο Ακτινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου, οι δύο δράστες μετέφεραν και εκεί τον καβγά, καθώς απτόητοι μπήκαν μέσα και στη συνέχεια βιαιοπράγησαν κατά του προσωπικού, και πιο συγκεκριμένα κατά δύο νοσηλευτών.

Το παραπάνω γεγονός, καθώς και ανάλογα περιστατικά που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας, ανάγκασαν το διοικητικό συμβούλιο το νοσοκομείου να συνεδριάσει έκτακτα, ώστε να συζητήσει τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης τους. Στην συνεδρίαση, παραβρέθηκε και ο δήμαρχος της Ιεράπετρας κ. Σήφης Αναστασάκης.

Οι λόγοι για τους οποίους οι παραπάνω δράστες και θύμα πιάστηκαν στα χέρια, παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστοι, ενώ έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας.
Πηγή: radiolasithi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου