Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

Στον εισαγγελέα για το άγριο ξύλο στα ΤΑΕ Ηρακλείου

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα ο ένας εκ των δυο πρωταγωνιστών της άγριας συμπλοκής που σημειώθηκε χτες στα ΤΑΕ Ηρακλείου. Ο ένας απο τους αστυνομικούς που πιάστηκαν στα χέρια για ασήμαντο λόγο και κατέληξαν στο νοσοκομείο θα περάσει το κατώφλι του εισαγγελικου γραφείου την ώρα που ο άλλος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Βενιζελειο νοσοκομείου. Για το πρωτοφανές περιστατικό έχει ήδη δοθεί εντολή διενέργειας ένορκης διοικητικής εξέτασης από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρητης. Η υπόθεση έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τους επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας του νησιού με τους δυο αστυνομικούς που συνελήφθησαν να βρίσκονται ήδη απο χτες σε διαθεσιμότητα. 

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καυγάς ξεκίνησε από ασήμαντη αφορμή ωστόσο δεν άργησε να ανάψει με τους δυο άνδρες που βρίσκονταν εν ώρα υπηρεσίας να φτάνουν να χτυπούν με μανία ο ένας τον άλλο.
Η αγριότητα ήταν τέτοια που συνάδελφοι τους που βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό δεν μπόρεσαν να τους χωρίσουν. Οι δυο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ο ένας με εκδορές στο λαιμό και ο άλλος με σοβαρότερα χτυπήματα. Μάλιστα, ο διοικητής τους δεν πίστευε σε αυτό που έβλεπε όταν πήγε στο νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των ανδρών του.


prismanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου