Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Με εκπλήξεις οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. της Κρήτης

Δεν έλειψαν οι εκπλήξεις για την τοπική ηγεσία της Αστυνομίας της Κρήτης. Μετά τον ακλόνητο Μανόλη Παραβολιδάκη, διαβάστε ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από τις θέσεις τους. Ερωτηματικά προκαλούν κάποιες από τις τοποθετήσεις Ο κ. Παραβολιδάκης παραμένει στη θέση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης και φέτος για πρώτη φορά θα έχει και δύο βοηθούς! Μια κίνηση, η οποία έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα ωφελήσει το Σώμα στην καταπολέμηση του εγκλήματος, ή θα αποδειχθεί άστοχη.

Πρόκειται για τον κ. Παντελή Μουρτζανό, αλλά και τον κ. Γιωργο Σκανδαλάκη, οι οποίοι αναλαμβάνουν πόστο στο Επιτελείο των Χανίων!

Στη θέση του αστυνομικού Διευθυντή Ρεθύμνου αναλαμβάνει ο κ. Μανώλης Πετράκης, ενώ στα Χανιά αναλαμβάνει τη διεύθυνση ο κ. Αρτέμης Κουτσαφτάκης

Στο Ηράκλειο παραμένει ο κ. Μιχάλης Καραμαλάκης, αποδεικνύοντας ότι το έργο που επιτέλεσε ήταν σημαντικό και ο κ. Φανούρης Μανιαδάκης πάει στην αστυνομική διεύθυνση Λασιθίου.

Από τις κρίσεις αυτές, ως ευδοκίμως τερματίσαντες, αποστρατεύονται οι κ. Μανώλης Σαμαριτάκης, Ελένη Μπελενιώτη και Χάρης Φραγκομιχελάκης
creteplus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου