Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Βρεφονηπιακοί σταθμοί Ελλήνων από τη Χρυσή Αυγή – Λαγός και Παναγιώταρος στη Κρήτη (ΦΩΤΟ)


Διαβάστε τι δήλωσαν από το Ηράκλειο οι βουλευτές Λαγός και Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής αλλά και τις αντιδράσεις για την εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου.

Του Γιώργου Λαμπράκη

Η Χρυσή Αυγή όχι μόνο θα συνεχίσει την Διάπλαση των Παίδων όπως την ονομάζει, αλλά πολύ σύντομα θα επεκτείνει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες προχωρώντας στην ίδρυση βρεφονηπιακών σταθμών μόνο για τα παιδιά των Ελλήνων. Αυτό τόνισαν από το Ηράκλειο όπου βρίσκονται
οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου κ. Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Λαγός, συμμετέχοντας σε κομματική εκδήλωση της περιφερειακής οργάνωσης Κρήτης της Χρυσής Αυγής.
Οι δύο βουλευτές, επιτέθηκαν για μία ακόμα φορά στην Αριστερά, τονίζοντας ότι επί 38 χρόνια τα μηνύματα που έφταναν στα παιδιά μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία ήταν με στόχο την παραχάραξη της ελληνικής ιστορίας, ενώ ο κ. Λαγός χαρακτήρισε γάγγραινα ένα μεγάλο κομμάτι των εκπαιδευτικών!
xrysh aygh belvedere
Όπως σημείωσε ο κ. Παναγιώταρος οι βρεφονηπιακοί σταθμοί που θα ανοίξουν με ευθύνη της Χρυσής Αυγής θα δώσουν τη δυνατότητα σε ελληνικές οικογένειες που δεν εξυπηρετούνται από τους δημόσιους παιδικούς σταθμούς (και φυσικά δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις ανάγκες τους μέσα από τους ιδιωτικούς) να έχουν εκεί τα παιδιά τους, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί που λειτουργούν σήμερα στην Ελλάδα εξυπηρετούν τις ανάγκες των λαθρομεταναστών.

Δημοσκοπήσεις

Οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που δίνουν υψηλά ποσοστά στο κόμμα, τόνισαν ότι η πραγματική δύναμη της ΧΑ είναι ακόμα μεγαλύτερη, λέγοντας πως και στις προηγούμενες διπλές εκλογές τα γκάλοπ έδιναν χαμηλότερα ποσοστά στον Λαϊκό Σύνδεσμο από το τελικό αποτέλεσμα που προέκυψε από τις κάλπες.
belvedere
Σύμφωνα μάλιστα με τον γραμματέα της περιφερειακής οργάνωσης Κρήτης της Χρυσής Αυγής κ. Σταύρο Καρεφυλλάκη, στόχος του κόμματος σε τοπικό επίπεδο είναι η εκλογή δύο βουλευτών στις επόμενες εκλογές, κάνοντας λόγο για μια μεγάλη δυναμική που αναπτύσσεται στο νησί.

Αντιδράσεις

Την ίδια ώρα, η παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο έχει προκαλέσει αντιδράσεις, ενώ μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου πραγματοποιούν αντισυγκεντρώσεις. Νωρίτερα, το λεωφορείο που μετέφερε τα μέλη της Χρυσής Αυγής από τα Χανιά προς τη Χερσόνησο, έφτασε στο ξενοδοχείο όπου πραγματοποιείται η εκδήλωση χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν πληροφορίες για προσπάθεια παρεμπόδισής του.
Μεγάλη είναι και η κινητοποίηση της αστυνομίας προκειμένου να αποτρέψει τυχόν επεισόδια στην περιοχή, κινητοποιώντας ισχυρές δυνάμεις στην περιοχή της Χερσονήσου. Διμοιρίες της ΕΛΑΣ, ομάδες της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Ηρακλείου βρίσκονται επί ποδός για κάθε ενδεχόμενο.
Το απόγευμα στο Ηράκλειο έχει προγραμματιστεί αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στις 5 το απόγευμα, από αντιρατσιστικές οργανώσεις και άλλους φορείς, ενώ ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο να επισκεφθούν οι βουλευτές Λαγός και Παναγιώταρος τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου, πριν την προγραμματισμένη για απόψε αναχώρησή τους για την Αθήνα.prismanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου